Counseling & Mediation

Neem vrijblijvend contact met ons op, voordat u kiest voor langslepende en kostbare procedures . . . 


Abma Counseling & Mediation
(+31) (0) 6 48 63 13 66
info@abma-mediation.nl

Beveel ons aan

Volg ons op Twitter


Cultuur

Gelukkig zijn er altijd jonge mensen die een culturele carrière nastreven. Ondanks dit steeds minder door de overheid lijkt te worden gestimuleerd. De klappen die vallen door bezuinigingen op cultureel gebied zijn nauwelijks te overzien, laat staan op te vangen. Subsidies worden gekort of zelfs beëindigd waardoor de toekomst van ons cultureel erfgoed op de tocht staat. De kansen op een culturele carrière nemen in rap tempo af. Wanneer dit zo blijft doorgaan, neemt niet alleen onze kweekvijver van nieuw talent in omvang af, ook goede leiders op het gebied van cultuur worden lastig te vinden. De leiders van nu zullen straks opgevolgd moeten worden door jongere mensen met minstens dezelfde kwaliteiten. Dit is mogelijk door het overdragen van kennis op de nieuwe generatie, maar dan moet het voor die generatie wel interessant zijn om voor een dergelijke carrière te kiezen.

Om nu je kansen te vergroten een deel uit te kunnen maken van ons cultureel erfgoed, zul je je talent moeten ontwikkelen. Ook hier is een juiste mindset het magische woord.
Leren focussen is leren concentreren. De ruis op de lijn leer je te onderdrukken. Deze ruis zijn de gedachten die je uit je concentratie halen. Je zult meer zelfverzekerdheid ervaren en daardoor meer zelfvertrouwen krijgen. Je prestaties nemen toe en je leert op jezelf te bouwen, van jezelf te winnen. Het is mogelijk je dromen te verwezenlijken. Je hebt het voor het grootste deel zelf in de hand. We helpen je er graag bij te ontdekken hoe je dit kunt doen!


Copyright © Abma  Counseling & Mediation  2012. All Rights Reserved.