Counseling & Mediation

Neem vrijblijvend contact met ons op, voordat u kiest voor langslepende en kostbare procedures . . . 


Abma Counseling & Mediation
(+31) (0) 6 48 63 13 66
info@abma-mediation.nl

Beveel ons aan

Volg ons op Twitter


Musici

Net als het leveren van prestaties in de (top)sport is je prestatie als musicus op recreatief of professioneel niveau van belang om er danwel plezier in te houden, danwel tot de top te blijven behoren. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat hoort erbij. Echter, wanneer je moeite hebt prestaties constant te houden of te verbeteren, wordt het tijd iets verder te kijken.

Het verbeteren van prestaties op muzikaal gebied heeft zelden te maken met fysieke (on)mogelijkheden. Los van bijvoorbeeld blessures of beperkingen. Veel vaker heeft het te maken met het mentale deel van je kunnen. Natuurlijk is dit gerelateerd aan je fysieke mogelijkheden, maar musiceren start in je hoofd. Daarom kan het gebeuren dat er zich situaties aandienen die je niet direct kunt duiden maar er wel voor zorgen dat je niet presteert zoals je wenst of er van je verwacht wordt.

Bij het beter leren focussen om je prestaties te verbeteren zijn concentratie en zelfvertrouwen magische woorden. Maar doe dat maar eens in je eentje.

Neem rustig eens contact op om jouw situatie te bespreken en gun jezelf de mogelijkheid verder te groeien.


Copyright © Abma  Counseling & Mediation  2012. All Rights Reserved.