Counseling & Mediation

Neem vrijblijvend contact met ons op, voordat u kiest voor langslepende en kostbare procedures . . . 


Abma Counseling & Mediation
(+31) (0) 6 48 63 13 66
info@abma-mediation.nl

Beveel ons aan

Volg ons op Twitter


Artiesten

Performance is voor een artiest wat een artiest is voor performance. Onlosmakelijk met elkaar verbonden, essentieel voor het vak.

Zonder goede performance is de kans op succes klein. Men verwacht immers altijd het beste van je te krijgen. Wat er ook gebeurt. De lat ligt onafgelaten hoog, de concurrentie is stevig en er moet continu sprake zijn van prestatiedrang om te blijven excelleren.

Als artiest ligt er een flinke druk op je schouders en dien je mentaal sterk te zijn. Of je nu voor de schermen werkzaam bent als zanger/zangeres, acteur/actrice, danser, of presentator/presentatrice of achter de schermen als regisseur, auteur of producer. Het artiestenvak is meer dan spotlights alleen. Voorbereiding is het grootste deel van je presentatie dus wanneer het daar mis gaat, blijft je prestatie achter.

Onder de artiesten die we tot nu toe hebben mogen begeleiden een aantal zeer succesvolle BN-ers en aanstormend talent. En we mogen, net als bij onze andere doelgroepen met trots zeggen dat we als zeer gewaardeerd worden beschouwd.

Met nimmer aflatend respect voor de privacy van onze cliënten en met bescherming van onze ethische code zijn we je graag tot dienst.

Neem voor info of een vrijblijvende afspraak contact met ons op.

Ook hierbij kun je rekenen op onze integriteit.


Copyright © Abma  Counseling & Mediation  2012. All Rights Reserved.