Counseling & Mediation

Neem vrijblijvend contact met ons op, voordat u kiest voor langslepende en kostbare procedures . . . 


Abma Counseling & Mediation
(+31) (0) 6 48 63 13 66
info@abma-mediation.nl

Beveel ons aan

Volg ons op Twitter


Relatie

Wanneer mensen samen zijn, samen leven, ontstaan er wel eens verschillen van mening. Dat kan de relatie scherp houden, maar het gebeurt ook wel dat het verschillen van mening uitmondt in een conflict. Je communiceert wel met elkaar, maar niet (meer) op de wijze waarop je dat graag zou willen. Lastig lijkt het ook te worden wanneer er eigenlijk niet echt meer sprake is van verbale communicatie. Je hebt de interesse in elkaar verloren, je hebt het is dit alles-gevoel of je hebt het gevoel dat er niet meer zoveel te vertellen valt. Eén van jullie is veranderd of misschien wel allebei. Er heeft een ingrijpende gebeurtenis plaatsgevonden waar één van beiden of misschien wel allebei het erg lastig mee heeft/hebben. Kortom, er zijn vele redenen te bedenken waarom er een kink in de kabel lijkt te zitten.

Relatiecounseling kan een prettige manier zijn om erachter te komen waar de schoen wringt. Soms is het jullie al wel duidelijk wat er aan de hand is maar lijkt de oplossing lastig. Ook daarbij kan counseling jullie helpen. Uiteraard zijn er minstens twee mensen voor nodig om een prettige relatie te bouwen en te houden. Dat wil zeggen dat er in dit geval de wens van beiden moet zijn om de relatie weer op het, voor jullie juiste spoor te krijgen.

Het kan ook zijn dat het niet meer lukt samen en dat er de wens is op een zo prettig mogelijke manier uit elkaar te gaan. Omdat dat goed voelt of omdat dat beter is voor de kinderen. Ook daarmee kunnen we van dienst zijn. We zijn er niet om te beoordelen of te veroordelen. We zijn er om bij te staan. Op een prettige, vertrouwde wijze. Soms confronterend maar altijd met één doel voor ogen; rekening houdend met een ieders autonomiteit komen tot oplossingen waarbij jullie je het best voelen.

Jullie zijn van harte welkom contact op te nemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. 

E.: info@abma-mediation.nl

T.: 06 48 63 13 66.


Copyright © Abma  Counseling & Mediation  2012. All Rights Reserved.