Counseling & Mediation

Neem vrijblijvend contact met ons op, voordat u kiest voor langslepende en kostbare procedures . . . 


Abma Counseling & Mediation
(+31) (0) 6 48 63 13 66
info@abma-mediation.nl

Beveel ons aan

Volg ons op Twitter


Privé

U kunt behoefte hebben aan een bepaalt soort counseling. De ene situatie is de andere niet.

Tijdens een intake gesprek achterhalen we welke wijze het beste bij u en uw situatie past. Een wijze waarbij u het snelst resultaat boekt en waarbij u zich prettig voelt.

Het feit dat u het even lastig heeft of het in ieder geval zo ervaart kan talloze redenen hebben. Het achterhalen van een oorzaak is voor uzelf vaak niet makkelijk. Dan is het prettig wanneer u op een professionele counselor kunt vertrouwen. Iemand die ongekleurd naar u luistert. Zonder u te beoordelen of te veroordelen, met absolute acceptatie van uw gevoelens en met het doel voor ogen u zo snel mogelijk weer te laten functioneren zoals u dat graag wilt.

Soms lijkt de wet van Murphy ook uw wet. Voelt u zich echter niet bezwaard te zoeken naar oorzaken en oplossingen. Wat voor u belangrijk is en waar u zich goed bij voelt, daar zit de essentie. Niets menselijks is ons vreemd. Soms vinden we de oorzaak in gedrag, soms moeten we zoeken naar wat bij u een bepaald gedrag of gevoel oproept.

Het kan ook zijn dat u wel weet waar de schoen wringt maar dat u niet exact weet hoe u het zou moeten oplossen. Misschien heeft u alleen een aantal handvatten nodig om met kwesties om te gaan. Kortom, iedereen is verschillend en iedereen kampt weleens met zaken waarbij het wenselijk is deze te veranderen


  • Problemen in uw relatie
  • Opvoedkundige issues
  • Levensfase gerelateerde vragen
  • Het Is dit alles gevoel.
  • Problemen in familie,- of vriendenkring
  • Gedragsverandering
  • Een periode van rouw
  • Echtscheiding
  • etc

U kunt dus behoefte hebben aan het oplossen en hanteren van probleemsituaties, vinden van antwoorden op vragen, ontwikkeling van kennis en vaardigheden of het leren benutten van ongebruikte mogelijkheden. Abma, Counseling & Mediation staat voor u klaar.

Voelt u zich vooral welkom contact met ons op te nemen voor informatie of voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken

E.: info@abma-mediation.nl

T.: +31 (0)6 48 63 13 66


Copyright © Abma  Counseling & Mediation  2012. All Rights Reserved.